• Novo
Melter za izradu svijeća izuzetno velika peć za topljenje voska sa brzim izlivom i kontrolom temperature,kapacitet rastopljenog voska od 5 litara za posao sa sapunom za svijeće brzo jednostavno čišćenje(kašika za miješanje+ pamučni fitilj)

Melter za izradu svijeća izuzetno velika peć za topljenje voska sa brzim izlivom i kontrolom temperature,kapacitet

Buyers rating:
KM 54.99

Iznos

【Nadograđena verzija 5 L Black WAX MELTER】Napomena : nadogradite na novi Black Wax Melter za narudžbe nakon septembra. 28, 2022.U poređenju sa drugim melterom za vosak, toauto extra large melter drži do 5 litara rastopljenog voska odjednom umjesto da topi pola funte ili dvije odjednom u dvostrukom kotlu. Ne samo da smanjuje vreme proizvodnje, već takođe čini sveću mnogo lakšom. OVO JE POTPUNA PROMJENA IGRE. Napravljen za svijeće, pravljenje sapuna, idealno za DIY hobije, posao sa svijećama male i srednje veličine. 【Idealno produktivno topljenje voska】efikasna peć za topljenje voska zagrijava se i topi vosak izuzetno brzo da se sojin vosak od 1 kg može otopiti za 5 minuta na 110 stepeni Celzijusa. U poređenju sa procesom dvostrukog kotla, trebalo bi 3x onoliko dugo da se otopi deo voska, što može ubrzati pravljenje sveće, tako da možete da izvršite naređenja na veliko. 【Quick s sipa bez pregrevanja ili sagorevanja. 【Pogodno i sigurnost】indikatorske lampice grijanja/zagrijavanja smještene iznad prozora nivoa vode na melteru kako bi se označio radni status koji treba izbjeći uvijanjem poklopca meltera svaki put provjeravajući.Toauto melter od unutrašnjeg rezervoara od nerđajućeg čelika, otpornost na visoke temperature za lako oslobađanje voska.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi

Na1 šećerni vosak, mala 8 unca
  • Novo
Ocjena proizvoda:

Na1 šećerni vosak, mala 8 unca

organska pasta od voska za šećer u tijelu prirodno, bez dodanih hemikalija uklanjanje dlaka Za sve dijelove tijela (uključujući osjetljivu kožu) spreman za upotrebu...

KM 2.33