• Novo
Gromske ukrase Gnome Gnome Vise za personaliziraju ukrase u obliku božićnog ukrasa Kućni dekor MISTLETOE sa kristalom

Gromske ukrase Gnome Gnome Vise za personaliziraju ukrase u obliku božićnog ukrasa Kućni dekor MISTLETOE

Buyers rating:
KM 3.00

Iznos

Veličina : Kao što je prikazano na slici. Ovaj jedinstveni, dizajn. Pa, šta možemo reći. Bila je to luda godina! Ponekad nam treba samo malo humora tokom ovih luda vremena. Sjetite se ove povijesne godine s jednim (ili nekoliko!) Naših 2020 ukrasa. 5 x dekoracija stabla. Savršeni su kao memento za vaše drvo ili kao poklon! Viseći automobil Crystal Bling ukrasi za uredski mesingani svjetiljka Kristal za automobil Keramička jaja Kristalno ukrašavanje Božićne mačke Memorijal Primitivni Božićni vijenac. Veličina : Kao što je prikazano na slici. Ovaj jedinstveni, dizajn. Pa, šta možemo reći. Bila je to luda godina! Ponekad nam treba samo malo humora tokom ovih luda vremena. Sjetite se ove povijesne godine s jednim (ili nekoliko!) Naših 2020 ukrasa. 5 x dekoracija stabla. Savršeni su kao memento za vaše drvo ili kao poklon! Viseći automobil Crystal Bling ukrasi za uredski mesingani svjetiljka Kristal za automobil Keramička jaja Kristalno ukrašavanje Božićne mačke Memorijal Primitivni Božićni vijenac. Gnome Gnome ukrase visi za personalizirane ukrase u obliku božićne ukrase kućni dekor mistletoe sa kristal5 x ukrašavanje stabla Ove božićne ukrašavanje ispunjeno bezvremenskim sjećanjima u porodicama i ljubavlju filmova. Stojeći pod jamterom za amopljenje poklona sa papirom i lukovima, ukrašavanje sobe, kolačića, pečenja, viseće svjetla. Sve što je ove godine ispunjena pozitivnom memorijom. To je jedinstveno, dizajn : Kao što je prikazano u figureexcelent za mamu, tatu, sin, kćerku, bratu, sestru, ujaku, vašoj porodici i bilo kome da ih samo poželi dobro i da ih samo dobro požele njih nešto da se primire u ovim nesretnim vremenima. Predsedno ovo za rođendan, vjenčanje, Xmas, godišnjicu, diplomiranje, materijal : akrilci su savršeni kao memento za vaše drvo ili kao poklon! Pa, šta možemo reći. Bila je to luda godina! Ponekad nam treba samo malo humora tokom ovih luda vremena. Sjetite se ove povijesne godine s jednim (ili nekoliko!) Naših 2020 ukrasa.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi

Cvjetni vijenac zidni viseći privjesak za vrata
  • Novo
Ocjena proizvoda:

Cvjetni vijenac zidni viseći privjesak za vrata

Pogodno za recepciju, predvorje, prozor i razne poslovne dekoracije i uređenje poslovnog prostora Viseći na zidu postaje karakterističan element za uređenje odmora Dodajte ugodniju, topl

KM 3.00
Skoro prirodni Cedar Garland, 60-inčni, zeleni
  • Novo
Ocjena proizvoda:

Skoro prirodni Cedar Garland, 60-inčni, zeleni

Plastika Puna 60 "(5 stopa) dugačka Idealno za ukrašavanje Nikada se neće osušiti Bujnu zelenilo Trajat će godinama da dođu Plastična Idealno za ukrašavanje Nikad se neće osušiti..

KM 37.49