• Novo
Wikineon Gvožđe na izvezenom zakrpu, legend trkački automobil - Appleand za značku željezo na šini na amblemu PATCH DIY dodaci savršeni za jakne, odjeću, kape i traperice

Wikineon Gvožđe na izvezenom zakrpu, legend trkački automobil - Appleand za značku željezo na šini na amblemu

Buyers rating:
KM 2.80

Iznos

? Naši vezeni zakrpe imaju super jaku sigurnosnu ljepilo za topline brtve; Ova zakrpa može biti željezo ili šivati ​​na bilo koji odjevni predmet, nikad se neće sići. ♨️ Zakrpa je vrlo jednostavna za prijavu. Možete koristiti moćnu toplotnu brtvu koja se bavi za glačanje na zakrpa i diy svoj stil za manje od minute. ? To je lijepa mrk za jakne, hlače, traperice, odjeću, kratke hlače, majice, ruksake, kape, kape, torbe, kape, cipele, novčanike Ova zakrpa može biti glačala ili šivati ​​na bilo koji odjevni predmet, nikad neće doći isključeno. ♨️ Zakrpa je vrlo jednostavna za prijavu. Možete koristiti moćnu toplotnu brtvu koja se bavi za glačanje na zakrpa i diy svoj stil za manje od minute. ? To je lijepa zakrpa za jaknu, hlače, traperice, odjeću, kratke hlače, majice, ruksake, kape, kape, torbe, kape, cipele, novčanike i suknje. ⏱️ Vezene mrlje neće izblijediti s vremenom sa sigurnim i bezopasnim materijalima na našu kožu. ? Paket uključuje : 1-jedinicu trkački automobil izvezeni zakrpa. Veličina proizvoda 3,15 "x 1,77". ? Naša vezena značka pruža 12 mjeseci besplatne pune povrata i 7 * 24-satne usluge. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas na vrijeme. Wikineon izvezena zakrpa, koristeći izvrsnu tehnologiju vez, vezena zakrpa savršena je odjeća za ličnost, možete koristiti ova prekrasna vezena zakrpa za pokrivanje slomljenih rupa ili ukrašavanje odjeće. Pokažite jedinstvenim vama!. Proces je jednostavan i brz. Ne pomerajte se dok se ne ohladi, za neku tešku odeću ili tkanine koje se ne mogu peglati, možete ih prišiti strojem ili rukom. Ne izbjeljivati. Savjeti : . 1. Napravite odjeću glatkom i zagrijati željeg. 2. Postavite zakrpu gdje želite i pokriti zakrpu krpom da biste spriječili spajanje. 3. Gvožđe na zakrpu i nekoliko puta ga pritisnite naprijed i nazad, obično oko 15 sekundi da biste je popravili. 4. Kad se zakrpa ohladi, provjerite. Ako ne peglate, ponovite korake.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi

Tab instruktora PVC flaster
  • Novo
Ocjena proizvoda:

Tab instruktora PVC flaster

Veličina : 2,75 x 1,1 inča / 7,0 x 2,8cm (aprox + / 2%) Kuka Velcro Backing (komad petlje nije isporučen) Kompatibilan sa velcro pričvršćivačima PVC / gumeni flaster Veličina :

KM 2.00