• Novo
11pcs slatki pasci za pse, glačalo na / šivati ​​na štene uređaju, slatki pašnjaci za haljine Jeans šešire cipele majice ruksake

11pcs slatki pasci za pse, glačalo na / šivati ​​na štene uređaju, slatki pašnjaci za haljine Jeans šešire

Buyers rating:
KM 4.00

Iznos

【Pakovanje】 Paket uključuje 11pcs slatke paskoljke, ove paške zakrpe mogu se koristiti kao DIY ukras za odjeću i uživajte u DIY-u sa svojim porodicom ili prijateljima. Takođe se mogu koristiti za popravljanje odjeće. 【Ekološki materijal】 Zakrpe za pse izrađene su od poliesterskih materijala za zaštitu okoliša, lako se povozi ili šivati. Plastika na leđima je ljepilo, molim vas, nemojte ga otrobiti. 【Slatka dekoracija】 Ove slatke zakrpe željezo nalaze se za izradu slatkih ukrasa za traperice, haljine, majice, torbe, šešire, ruksake, vaši predmeti bit će živopisni i privlačniji. 【Pogodno za upotrebu】 Pas zakrpe za odjeću su obložene ljepilom. Prilikom peglanja zakrpe, držite krpu suhu i kontrolirajte temperaturu zagrijavanja; Ako ste zabrinuti zbog pada s vremenom, možete ga šivati ​​na odjeći. 【Služba za korisnike】 Kontaktirajte nas o problemima proizvoda, pružit ćemo vam najbolju uslugu i ponuditi brz povrat ili zamjenu na vrijeme. 【Pakovanje】 Paket uključuje 11pcs slatke paskoljke, ove paške zakrpe mogu se koristiti kao DIY ukras za odjeću i uživajte u DIY-u sa svojim porodicom ili prijateljima. Takođe se mogu koristiti za popravljanje odjeće. 【Ekološki materijal】 Zakrpe za pse izrađene su od poliesterskih materijala za zaštitu okoliša, lako se povozi ili šivati. Plastika na leđima je ljepilo, molim vas, nemojte ga otrobiti. 【Slatka dekoracija】 Ove slatke zakrpe željezo nalaze se za izradu slatkih ukrasa za traperice, haljine, majice, torbe, šešire, ruksake, vaši predmeti bit će živopisni i privlačniji. 【Pogodno za upotrebu】 Pas zakrpe za odjeću su obložene ljepilom. Prilikom peglanja zakrpe, držite krpu suhu i kontrolirajte temperaturu zagrijavanja; Ako ste zabrinuti zbog pada s vremenom, možete ga šivati ​​na odjeći. 【Služba za korisnike】 Kontaktirajte nas o problemima proizvoda, pružit ćemo vam najbolju uslugu i ponuditi brz povrat ili zamjenu na vrijeme. Nicime 11pcs slatki pas pasa, živopisno željezo / šivanje zakrpa za vez za djecu, ukrašavanje DIY CRAFT Applique Specifikacija Materijal : Ekološki poliesterski materijal. Veličina : Kao prikazane slike. Uzorak : obrasci pasa. Pakovanje : 11pcs pašnjaci Kako koristiti 1. Odaberite odgovarajuću lokaciju na kojoj želite (ne odvažite ljepilo); 2.Kover prednjim pamučnom krpom za peglanje; 3.Iron preko zakrpe pritiskom 10-20 sekundi da ga popravi; 4.rono na stražnju stranu odjeće da se ljepilo potpuno drži; Topli savjeti 1. Teško je ukloniti nakon lijepljenja, molimo vas da odredite položaj prije peglanja. 2. Molimo vas da držite krpu ili drugi tekstil suhim pri glačanju. 3. Odeća treba predati prije pranja u mašini. 4. Brinite o odjeći koja padne nakon pranja, možete koristiti iglu i nit da šivete nekoliko uboda na zakrpu za pojačanje. 5. Prikrijte zakrpu čistom krpom prilikom glačanja, spriječite da je glačalo izgaranje zakrpa.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi

Tab instruktora PVC flaster
  • Novo
Ocjena proizvoda:

Tab instruktora PVC flaster

Veličina : 2,75 x 1,1 inča / 7,0 x 2,8cm (aprox + / 2%) Kuka Velcro Backing (komad petlje nije isporučen) Kompatibilan sa velcro pričvršćivačima PVC / gumeni flaster Veličina :

KM 2.00