• Novo
180 stupnjeva od nehrđajućeg čelika šarke sa šarkama bez dvostrukog otvorenog stakla Stezaljka za staklenu kopču držač nosač za ormarić showcase stakleni tuš vrata

180 stupnjeva od nehrđajućeg čelika šarke sa šarkama bez dvostrukog otvorenog stakla Stezaljka za staklenu

Buyers rating:
KM 0.33

Iznos

【Pogodno korištenje i odlične povratne informacije korisnika】 Jednostavan za instalaciju, ne bledi, ergonomski dizajniran za dugu upotrebu. 【Naš dizajn je zamišljen i prilagođen korisnicima】 površina prihvaća visoko antikorozijsku bakrenu vodu, međunarodni nikl metal, otporan na koroziju i ne rđu. 【Primjenjivost samog proizvoda jedan je od faktora koji moramo uzeti u obzir】 Pogodno za sve vrste staklenih vrata, staklenih ormara, ormarića showcase staklena vrata itd. 【Mi smo profesionalni u pravljenju šarke vrata】 Ne brinite o čaši Pad ili gubite, zaštitite vas i vašu porodicu od ozljeda. 【Izbor materijala je uvijek bio strog】 izrađen od vrhunskog nehrđajućeg čelika, pouzdan i stabilan za upotrebu, čvrst i izdržljiv. 【Pogodno korištenje i odlične povratne informacije korisnika】 Jednostavan za instalaciju, ne bledi, ergonomski dizajniran za dugu upotrebu. 【Naš dizajn je zamišljen i prilagođen korisnicima】 površina prihvaća visoko antikorozijsku bakrenu vodu, međunarodni nikl metal, otporan na koroziju i ne rđu. 【Primjenjivost samog proizvoda jedan je od faktora koji moramo uzeti u obzir】 Pogodno za sve vrste staklenih vrata, staklenih ormara, ormarića showcase staklena vrata itd. 【Mi smo profesionalni u pravljenju šarke vrata】 Ne brinite o čaši Pad ili gubite, zaštitite vas i vašu porodicu od ozljeda. 【Izbor materijala je uvijek bio strog】 izrađen od vrhunskog nehrđajućeg čelika, pouzdan i stabilan za upotrebu, čvrst i izdržljiv. Značajka : 1. Pogodno za sve vrste staklenih vrata, staklenih ormara, ormarić showcase staklena vrata, itd. 2. površina prihvata visoku antikorozijsku bakrenu vodu, međunarodni nikl metal, otporan na nikl, a ne rđu. 3. Jednostavan za instalaciju, ne blede, ergonomski dizajniran za dugu upotrebu. 4. Ne brinite za staklenu pad ili gubite, zaštitite vas i vašu porodicu od povrede. 5. Napravljen od vrhunskog nehrđajućeg čelika, pouzdan i stabilan za upotrebu, čvrst i izdržljiv. Specifikacija : 100% Potpuno novi artikl Tip : Stakleni šarki : Nehrđajući čelik Boja : Srebrna površinska obrada : Visoka antikorozijska bakrena voda, međunarodni nikl metalni (dva sloja) Debljina instalacije : 10-30mm / 0,4-1,7 Težina : Približno 201g / 7.1oz Popis paketa : 2 x staklena vrata HINGE8 X Dodatna oprema Napomena : 1. Molimo vas da dopustite grešku 1-2 mm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Deklarisane karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Glass Door Hinge
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Surface Treatment:
High anticorrosion copper water electroplating, international nickel metal (two layers)
Installation Thickness:
10-30mm / 0.4-1.2in
Weight:
Approx.201g/7.1oz
Package List:
2 x Glass Door Hinge8 x Accessories :
Note:
1. Please allow 1-2mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Srodni proizvodi