• Novo
PGYTECH HUAYE Osmo Compact Action 4K Vodootporni fotoaparat Sportska vrsta C Kabelski zaštitni objektiv Kavez za kavu Kompatibilan sa DJI osmo akcijskom opremom za akciju

PGYTECH HUAYE Osmo Compact Action 4K Vodootporni fotoaparat Sportska vrsta C Kabelski zaštitni objektiv

Buyers rating:
KM 41.80

Iznos

Akciono sučelje kamere na dnu kaveza povezuje bilo koji uređaj za snimanje sa univerzalnim sučeljem, poput stativ ili selfie. Postoje dvije hladne cipele na vrhu i bočnoj strani kaveza, odnosno nude pristup kameru, svjetlu i mikrofonu. Besplatan prebacivanje između modela snimanja. Odvojiva hladna cipela sa niti 1/4 '' spaja kavez sa stativom u vertikalnom ili horizontalnom smjeru ,. što omogućava besplatno prebacivanje između modela snimanja. Prošireni prostor za glatku operaciju. Visina gornje cipele može se povećati uz pomoć hladne cipele 1/4 '' ,. Kako bi se osiguralo da veza svjetla za kameru neće utjecati na funkciju kamere. Šuplji prostor je rezervisan. Sa strane za isporuku električne energije, veze sa mikrofonima ili za zamjenu pohrane.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi

Walimex stezaljka sa kuglicom
  • Novo
Ocjena proizvoda:

Walimex stezaljka sa kuglicom

Cubeska stezaljka za svestranu upotrebu Za postavljanje na statide, šipke, tablice snimanja itd Sa ugrađenom loptom sa 1 / 4 inčnim vezama Maks Prečnik cijevi : cca 4,5cm Maks nosivost :

KM 3.00