• Novo
NIANXINN metalni tanki Lim folija ploča bakar metalni lim folija ploča 1.5 MMX 100 X 100 mm rez bakra metalne ploče listova

NIANXINN metalni tanki Lim folija ploča bakar metalni lim folija ploča 1.5 MMX 100 X 100 mm rez bakra metalne

Buyers rating:
KM 2.00

Iznos

Materijal : h62 mesing. Dimenzije : 100mm x 100mm x 0.8 mm/1mm/1.5 mm. mesing ploča se uglavnom koristi za zakivanje, alate za sečenje i razne precizne delove. Mesingana ploča ima dobra mehanička svojstva i termoplastičnost, kao i dobru obradivost, te se lako zavari. Mesing ploča je jedna od uobičajenih varijanti mesinga u širokoj upotrebi. Zbog svoje dobre plastičnosti, pogodan je za proizvodnju ploča, šipki, žica, cijevi i duboko izvučenih dijelova, kao što su kondenzatorske cijevi, toplotne cijevi, te mašine i električni dijelovi. Rola od mesinganog Lima se može zavariti, može se preraditi na rukotvorinama, ukrasnim dijelovima, priboru itd. Materijal : h62 mesing. Dimenzije : 100mm x 100mm x 0.8 mm/1mm/1.5 mm. mesing ploča se uglavnom koristi za zakivanje, alate za sečenje i razne precizne delove. Mesingana ploča ima dobra mehanička svojstva i termoplastičnost, kao i dobru obradivost, te se lako zavari. Mesing ploča je jedna od uobičajenih varijanti mesinga u širokoj upotrebi. Zbog svoje dobre plastičnosti, pogodan je za proizvodnju ploča, šipki, žica, cijevi i duboko izvučenih dijelova, kao što su kondenzatorske cijevi, toplotne cijevi, te mašine i električni dijelovi. Rola od mesinganog Lima se može zavariti, može se preraditi na rukotvorinama, ukrasnim dijelovima, priboru itd. Po potrebi se može izrezati u različite oblike.Opis proizvodaopis : Mesingana ploča se uglavnom koristi za zakivanje, alate za sečenje i razne precizne dijelove.Lim ima dobra mehanička svojstva i termoplastičnost, kao i dobru obradivost i lako se zavari. To je jedna od široko korištenih varijanti običnog mesinga. Zbog svoje dobre plastičnosti, pogodan je za proizvodnju ploča, šipki, žica, cijevi i duboko izvučenih dijelova, kao što su kondenzatorske cijevi, toplotne cijevi i mehanički i električni dijelovi, za teretne dijelove napravljene od raznih dubokih vučenja i naprezanja savijanja, kao što su igle , zakovice, podloške, matice, vodovi, barometarske opruge, ekrani, dijelovi radijatora itd.Specifikacija : 100mm x 100mm mesing metalna ploča materijal : Brastshickness : 0.8 mm/1mm/1.5 mm Panel Veličina : 100mm x 100mm (Dužina x Širina)količina : 2 x mesing ploča karakteristika : pogodno za zavarivanje i proizvodnju dijelova ima dobra mehanička svojstva i termoplastičnost i dobru obradivost.Paket uključuje : 2 x mesing plateako imate bilo kakvih pitanja, molimo vas da e-mail ili ostavite poruku za nas. Pružit ćemo vam najbolje savjete i zadovoljavajuće iskustvo nakon prodaje.

Deklarisane karakteristike

100mm x 100mm brass metal plate:
Material:
Brass
Thickness:
0.8mm/1mm/1.5mm
Panel size:
100mm x 100mm (length x width)
Quantity:
2 x brass plate
feature:
Suitable for welding and parts manufacturing:
Has good mechanical properties and thermoplasticity and good machinability.:
Package Included:
2 x brass plate:
If you have any questions, please email or leave a message to us. We will provide you with the best advice and satisfactory after-sales service experience. :

Srodni proizvodi

Lim od plute W: 60 cm X L: 90 cm // debljina: 5 mm
  • Novo
Ocjena proizvoda:

Lim od plute W: 60 cm X L: 90 cm // debljina: 5 mm

Fine Grain 100% portugalski sastav pluta materijala 60 CM (23,6 inča) X 90 CM (35,4 inča) / / debljine : 5 mm ( 13 / 64 inča) Lako se seče i radi sa odličnim za dasku ili DIY izradu.

KM 0.33