• Novo
Zayds preko kuka vrata sa 12 kuka, veče za veseljenje za vodu od nehrđajućeg dežurnog organa preko nosača ručnika na vratima za spavaće sobe, odjeću, ručnike, torbice, jakne i torbe - L20 x W5,5 x H4.3 inča.

Zayds preko kuka vrata sa 12 kuka, veče za veseljenje za vodu od nehrđajućeg dežurnog organa preko nosača

Buyers rating:
KM 0.67

Iznos

【Premium kvaliteta】 preko vješalica za vrata izrađena su od visokokvalitetnog materijala od nehrđajućeg čelika sa kukicama za skladištenje teških za skladištenje za vješanje mogu se zaštititi od čvrstog i hrđe. Ne trebate brinuti zbog ovih regala na vratima koji nisu ni savidljivi ni zamrljeni četkica. 【Moderna kuka za dizajn】 preko ruke kuka na vratima sa glatkim i najboljim ivicama koje neće ogrebati šešire ili odjeću. Jedinstveni dizajn kuka za vješalice na vratima dolazi s jakim kukama i podesivom fleksibilnošću za zaštitu vaše elegancije i moderanskih vrata. 【Odgovara na vratima】 preko kukica na vratima mogu se savršeno pričvrstiti na svim standardnim veličinama vrata. Preko kuke vrata ne zahtijeva bušenje ili vijke. Preko vratara vrata za gusta vrata podesiva za vašu spavaću sobu, kupatilo, kuhinju, odjeću, ručnike, haljine, jaknu i još mnogo toga. 【Ušteda prostora】 To je način uštede prostora za stvaranje dodatnog skladištenja kod kuće. Na vješalicu za odabir vrata sa 12 kuka, možete ga koristiti različita mjesta kuće. Takva kuka na vratima je vrlo jaka. Jednostavno instaliranje】 Ovaj vješalica za oblaganje vrata ne zahtijeva dodatne stvari, samo ga stavite preko vrata i gotovi ste. Vješalica za vrata vrlo jednostavna za ugradnju premium hrom nehrđajućeg čelika L 20 x W 5,5 x h 4,3 inča. 【Premium kvaliteta】 preko vješalica za vrata izrađena su od visokokvalitetnog materijala od nehrđajućeg čelika sa kukicama za skladištenje teških za skladištenje za vješanje mogu se zaštititi od čvrstog i hrđe. Ne trebate brinuti zbog ovih regala na vratima koji nisu ni savidljivi ni zamrljeni četkica. 【Moderna kuka za dizajn】 preko ruke kuka na vratima sa glatkim i najboljim ivicama koje neće ogrebati šešire ili odjeću. Jedinstveni dizajn kuka za vješalice na vratima dolazi s jakim kukama i podesivom fleksibilnošću za zaštitu vaše elegancije i moderanskih vrata. 【Odgovara na vratima】 preko kukica na vratima mogu se savršeno pričvrstiti na svim standardnim veličinama vrata. Preko kuke vrata ne zahtijeva bušenje ili vijke. Preko vratara vrata za gusta vrata podesiva za vašu spavaću sobu, kupatilo, kuhinju, odjeću, ručnike, haljine, jaknu i još mnogo toga. 【Ušteda prostora】 To je način uštede prostora za stvaranje dodatnog skladištenja kod kuće. Na vješalicu za odabir vrata sa 12 kuka, možete ga koristiti različita mjesta kuće. Takva kuka na vratima je vrlo jaka. Jednostavno instaliranje】 Ovaj vješalica za oblaganje vrata ne zahtijeva dodatne stvari, samo ga stavite preko vrata i gotovi ste. Vješalica za vrata vrlo jednostavna za ugradnju premium hrom nehrđajućeg čelika L 20 x W 5,5 x h 4,3 inča.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi

Doitool 6 kom.
  • Novo
Ocjena proizvoda:

Doitool 6 kom.

Božićne vijenac Kuke : 4 kuke na jednom redu, lako za višanje ili uzimanje odjeće Kupovi za ručnike u kupaonici : nosivost, neće se savijati ili puknuti tokom upotrebe Vješalica za vi

KM 0.67