• Novo
ACME Model 211.5 Plastični pas zvižduk vapne zelene za pse

ACME Model 211.5 Plastični pas zvižduk vapne zelene za pse

Buyers rating:
KM 17.07

Iznos

Visoki teret. Tiho za korisnika. Preferirani vlasnici španijela, ali izvrstan zvižduk za sve okrugli pas. Visoka visina, tišina prema korisniku, preferira vlasnici španijela, ali izvrstan zvižduk za zatvaranje i kontrolu udaljenosti. Jednostruka frekvencija. Ovaj zvižduk se preporučuje za upotrebu u gradu i na selu. 6 pakovanje. Visoki teret. Tiho za korisnika. Preferirani vlasnici španijela, ali izvrstan zvižduk za sve okrugli pas. Visoka visina, tišina prema korisniku, preferira vlasnici španijela, ali izvrstan zvižduk za zatvaranje i kontrolu udaljenosti. Jednostruka frekvencija. Ovaj zvižduk se preporučuje za upotrebu u gradu i na selu. 6 pakovanje. Srednje visok teren, jednostruka napomena, preferira labrador i retriver treneri; Zviždač dobre udaljenosti.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi

Super aktivirani ugljen 500 ml
  • Novo
Ocjena proizvoda:

Super aktivirani ugljen 500 ml

Pravi kvalitet kućnog ljubimca iz Velike Britanije Pravi kvalitet kućnog ljubimca iz Velike Britanije Super Carbon Active je najkvalitetniji ugljen filtracije, bez fosfata i osigurava opti

KM 3.33
FixTureDisplays® set od 2 kom.
  • Novo
Ocjena proizvoda:

FixTureDisplays® set od 2 kom.

Ovaj popis samo za jednu igračku, brod nasumično! Igračka psa liječi doziranje igračke psa ; Držite pse zauzete Poboljšati igračku za oralno zdravlje Odlično zabava za reprodukciju.

KM 9.51