• Novo
Zdjela za hranjenje ptica, čašice za jelo za hranjenje ptica papagaj hrana za papagaja & amp; posuda za kavez sa vodom od nerđajućeg čelika posuda za posude za ptice papagaj

Zdjela za hranjenje ptica, čašice za jelo za hranjenje ptica papagaj hrana za papagaja & amp; posuda za

Buyers rating:
KM 7.60

Iznos

​【Lako se instalira】 sve što treba da uradite je da pričvrstite gvozdenu ploču i držač posude na kavez posebnim zavrtnjima, bez ikakve pomoći za Alat, a zatim postavite činiju na namensko postolje za činiju. 【Lako za čišćenje】jednostavno instalirajte unutar ili izvan kaveza za ptičje papagaje, odlična jela za ptice za pribor za kaveze za ptice. Jednostavno čišćenje vodom, ne gubite vrijeme za pranje i čišćenje. 【Široka primena】posuda za hranu za ptice od nerđajućeg čelika može se primeniti za ishranu mnogih malih životinja, kao što su ptice, papagaji, golubovi, hrčci, gerbil ,zamorci i tako dalje. 【Materijal】posuda za hranu za papagaje napravljena od bezbednog materijala od nerđajućeg čelika za visoku praktičnost i maksimalnu izdržljivost. To je sigurnost i netoksičnost, visoka žilavost bez deformacija. 【Veličina】jedna posuda za hranjenje ptica : cca.16x12cm / 6, 3x4, 7in, dvostruka posuda : cca.16x20 CM / 6. 3x7.9in. Specifikacija : 【lako se instalira】 sve što treba da uradite je da pričvrstite gvozdenu ploču i držač posude na kavez posebnim zavrtnjima, bez ikakve pomoći za Alat, a zatim postavite činiju na namensko postolje za činiju. 【Lako za čišćenje】jednostavno instalirajte unutar ili izvan kaveza za ptičje papagaje, odlična jela za ptice za pribor za kaveze za ptice. Jednostavno čišćenje vodom, ne gubite vrijeme za pranje i čišćenje. 【Široka primena】posuda za hranu za ptice od nerđajućeg čelika može se primeniti za ishranu mnogih malih životinja, kao što su ptice, papagaji, golubovi, hrčci, gerbil ,zamorci i tako pod uslovom : 100% potpuno nova vrsta artikla : posuda za hranu za papagaje Materijal : Drvo + Nerđajući čelik Boja : Kao što su prikazane slike opcioni tip : jedna posuda, dvostruka Kuglaupotreba : hranjenje ptica i hranjenje vodom veličina : visina posude : cca. Prečnik posude od 5 cm / 2 inča : cca. 8cm / 3.1 veličine jedne posude : cca.16x12cm / 6, 3x4, 7in veličina dvostruke posude : cca.16x20cm / 6.3x7.9in lista paketa : 1 x posuda za Hranu1 x stalak za Zdjelu1 x pakovanje dodatne opreme ili 2 x posuda za Hranu1 x stalak za Zdjelu1 x paket dodatne opreme.

Deklarisane karakteristike

【EASY TO INSTALL】 All you have to do is to fix the iron plate and bowl holder to the cage with special screws, without any tool assistance, Then place the bowl on a dedicated bowl stand.:
【EASY TO CLEAN】Conveniently install inside or outside the Bird Parrot Cage,A Great Bird dishes for bird cage accessories. Easy clean by water,don't waste time on washing & clean.:
【WIDE APPLICATION】The stainless steel bird food bowl can be applied for feeding many small animals, such as birds, parrots, pigeons, hamsters, gerbil ,guinea pig and so on:

Srodni proizvodi