• Novo
Tous Les Jours Façon Douce Umrameno drvo Vintage Hummingbird s tulipanom cvijećem drvene plakete Seoska kuća cvjeta cvjetna drva Početna Zidna dekor za djed Papa tata Boyfriend, učitelj za dječaka 16x20 inča

Tous Les Jours Façon Douce Umrameno drvo Vintage Hummingbird s tulipanom cvijećem drvene plakete Seoska

Buyers rating:
KM 17.50

Iznos

Veličina za ukrašavanje veličine 16x20 inča savršena je za dekor dnevne sobe, dekor sobe za goste ili ulaznice. Izvrsni materijal ➤ Izrađen od visokokvalitetnog drveta, premium materijala osiguravaju laganu, a opet čvrstu strukturu. Rustikalni okvir će biti prekrasan dekor na zidu. Jednostavan za objesiti ili postolje ➤ unaprijed instalirane viseće kuke čini ovaj drveni zidni dekor koji se lako montira, a također je u stanju da stoji na stolu, polici, ormaru i svuda. Classic Farmhouse Decor ➤ Ciljano na jednostavan estetik domaćeg doma, naš drveni znak koji uokviruje kombinira seosku kuću i modernog stila sa ličnošću i malo minimalizma. To će napraviti sjajnu obljetnicu ili poklon za domaćinstvo za prijatelje i porodicu. Služba nakon prodaje ➤ Ako je bilo koji dio vašeg primljenog predmeta manji od savršenog, kontaktirajte nas putem e-maila, učinit ćemo sve od sebe da riješimo problem u roku od 16 sati. Značajka : Okvir od punog drveta. TISKANJE TEXTRETRO IZLAGANE I JEDNOSTAVNO DO DEFORESPECIFIKACIFIKACIJE : 1 GODINEMETEM : 1 PIJSKA FARMSOUSE DECORMARM REMPT : MOLIMO MERUMENT, MOLIMO VASUĆITE BLAVNE GREŠKE NA VELIKOJU. BOJE MOŽETE POSTOJI MALNI RAZLIKU Zbog različitih ekrana. Ako bilo koji dio vašeg primljenog predmeta je manji od savršenog, kontaktirajte nas putem e-maila, učinit ćemo sve od sebe da riješimo problem u roku od 16 sati. "

Deklarisane karakteristike

Color:
as pictures show
Quantities:
1 piece
Material:
wood
Package includes:
1 x Rustic farmhouse decor:
Warm prompt:
Manual measurement, please allow slight errors on size.:
The colors may exist slight difference due to different screens.:
If any part of your received item is less than perfect, please contact us via email, we will do our best to solve the problem within 16 hours. :

Srodni proizvodi