• Novo
SLIMBELLE ženske majice za rezervoare sa ugrađenim grudnjakom Kamisole odjeća za oblikovanje stomaka Cami Shaper kompresijski vrh

SLIMBELLE ženske majice za rezervoare sa ugrađenim grudnjakom Kamisole odjeća za oblikovanje stomaka Cami

Buyers rating:
KM 0.33

Iznos

Nadograđena najlon 90%, Spandex 10% dvoslojna kompozitna rastezljiva tkanina pruža potpunu kontrolu vašeg stomaka, struka i leđa od 360 stepeni. Nadograđena veća rebrasta elastična tkanina na grudima i bočnom struku za poboljšanje oblikovanja uz pružanje podrške grudima. Nadograđeni uklonjivi jastučići za grudnjake, ergonomskiji i pomažu vam da oblikujete savršenu oblinu, a da pritom budete udobniji. Najlon 90%, Spandeks 10%. Uvezeno. Savjeti za dimenzioniranje : SLIMBELLE kamizole sa buit u veličini grudnjaka razlikuju se od uobičajene odjeće. Molimo provjerite našu tabelu veličina prema vašim grudima, struku i bokovima prije kupovine. Možda ćete se iznenaditi kako "sićušni" vrhovi kompresijskih rezervoara izgledaju tokom prvog isprobavanja. Ali ne brinite, vrhovi rezervoara za oblikovanje su namjerno dizajnirani sa super rastezljivom tkaninom tako da će vas zagrliti na svim pravim mjestima! (Predlažemo da povećate veličinu, ako želite labav osjećaj). Zatvaranje na navlačenje. Samo Ručno Pranje. Kamizol za kontrolu stomaka za žene - SLIMBELLE ženski kamizol ima proširenje rebrastog bočnog struka i više elastične tkanine, koja pruža veću kompresiju kod ženske kontrole stomaka, mršavljenja struka i stomaka, pristaje kao rukavica i pažljivo rukuje, glatke grudvice i kvrge bez stiskanja ili štipanja, pomažući ženama da vitkiju i šarmantnu. Camisoles sa ugrađenim grudnjakom - cami shaper opremljen uklonjivim kružnim jastučićima grudnjaka, a ne trouglastim, udobniji je i stabilniji bez pomeranja ili sklapanja, i ima dobru podršku. Ne morate nositi zaseban grudnjak, a možete ga ukloniti prilikom pranja. Udobno nošenje-kompresijski vrhovi rezervoara napravljeni od Nylon90 % + Spandex10%, koji omogućava rastezanje u 3 smjera za žene različitih veličina. Meka i prozračna tkanina omogućava vam da spavate i odmarate u cjelodnevnom komforu. Super elastičnu tkaninu nije lako deformirati, nakon što se istezanje može brzo promijeniti u original. Odličan dizajn - crni rezervoar nudi odličan osećaj. Buit u grudnjacima savršene su debljine za sakrivanje bradavica, ali nisu previše glomazne. Vrat sa lopaticom i široke naramenice izbjegavajte klizanje gornjeg dijela rezervoara za mršavljenje s ramena ili ostavljanje tragova vezivanja. Rupe za ruke su dovoljno velike i ne seku se u vas. Višenamjenski ženski kamisol vrhovi rezervoara za oblikovanje nevidljivo oblikuju vaše tijelo ispod vaše svakodnevne odjeće, pružaju sveobuhvatno zaglađivanje za povjerenje. Savršeno za nošenje kao slimming cami shaper za vanjsku upotrebu ili kao udobna potkošulja za oblikovanje tijela. Osnovni ljetni prsluk koji mora imati za sve ženske ormare.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi

Prva slojna majica za osnovnu majicu Duofold Boy
  • Novo
Ocjena proizvoda:

Prva slojna majica za osnovnu majicu Duofold Boy

100% poliester Zatvaranje baznog slojadonje rublje Mašinsko pranje Šam za lagane za izbjegavanje iritacije Oznaka etikete za veću udobnost Stretch za prikladnost i jednostavnost kretanja.

KM 4.98