• Novo
Znak rada, sati rada za poslovanje, PVC Otvoreni znak sa satima, promjenjivim znakovima u trgovini, idealni znakovi za bilo koji posao, trgovina ili ured (8 x 12, crna)

Znak rada, sati rada za poslovanje, PVC Otvoreni znak sa satima, promjenjivim znakovima u trgovini, idealni

Buyers rating:
KM 2.00

Iznos

Savršeno za vaše poslovanje : skrenuti pažnju kupcima kada je trgovina otvorena ili zatvorena, divna ideja za restoran, desertni kafić, bar, teretana, pekara, butik, prehrambeni proizvodi, banja, klub i sve vrste poslova. Bez blijeđenja boje : izrađen od premium svilenog ekrana, tako da lako ne gube svoje boje. Izdržljiv i dugotrajni : Premium vinil radno vrijeme potpisuje se uklanja savijanjem, gušenjem i kidanjem profesionalnih rezultata. Idealno za bilo koji posao, trgovinu ili ured. Jednostavan za upotrebu : ima viseće rupe, naljepnica za lepljenje i 2 rezervna ljepljiva jastučića za upotrebu. Dakle, možete ga koristiti u bilo koje vrijeme i bilo gdje. Prilagodljivi brojevi : Veličina 8 "x 12", radno vrijeme mogu se prikazati precizno i ​​tačno u vašoj trgovini personalizirajući statičke slova i brojevima. Savršeno za vaše poslovanje : skrenuti pažnju kupcima kada je trgovina otvorena ili zatvorena, divna ideja za restoran, desertni kafić, bar, teretana, pekara, butik, prehrambeni proizvodi, banja, klub i sve vrste poslova. Bez blijeđenja boje : izrađen od premium svilenog ekrana, tako da lako ne gube svoje boje. Izdržljiv i dugotrajni : Premium vinil radno vrijeme potpisuje se uklanja savijanjem, gušenjem i kidanjem profesionalnih rezultata. Idealno za bilo koji posao, trgovinu ili ured. Jednostavan za upotrebu : ima viseće rupe, naljepnica za lepljenje i 2 rezervna ljepljiva jastučića za upotrebu. Dakle, možete ga koristiti u bilo koje vrijeme i bilo gdje. Prilagodljivi brojevi : Veličina 8 "x 12", radno vrijeme mogu se prikazati precizno i ​​tačno u vašoj trgovini personalizirajući statičke slova i brojevima.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi

Količina bankomata 3 Super zastava i polni setovi
  • Novo
Ocjena proizvoda:

Količina bankomata 3 Super zastava i polni setovi

Super zastava i polni komplet dolazi u kompletu sa 11,5ft x 2,5ft super zastava, 4 komada Super zastave s polnim šiljkom Zastava je izrađena od super pletenog poliestera od 140 kilograma i

KM 2.00