• Novo
UTrusta šarke 110 ° Blum 805.248.82 W B-IN prigušivač za kuhinjske ormariće polako tiho mekane šarke za zatvaranje

UTrusta šarke 110 ° Blum 805.248.82 W B-IN prigušivač za kuhinjske ormariće polako tiho mekane šarke za

Buyers rating:
KM 1.67

Iznos

Ovaj šarki ima integrirani zaklopku, tako da se vrata polako zatvaraju, tiho i tiho. Lako možete deaktivirati zaklopku tipkom za prezentaciju, na primjer, ako želite koristiti otvarač za guranje ili ako se vrata okreću pre sporo i ponovo aktivirajte ako želite. Možete lako montirati prednja vrata u desnom položaju, jer su šarke podesive u visini, dubini i širini. Šarke za umetanje mogu se montirati na vrata bez vijaka, a možete lako ukloniti vrata za čišćenje. 25-godišnja ograničena garancija. Pročitajte o pojmovima u ograničenoj garancijskoj brošuri. Ovaj šarki ima integrirani zaklopku, tako da se vrata polako zatvaraju, tiho i tiho. Lako možete deaktivirati zaklopku tipkom za prezentaciju, na primjer, ako želite koristiti otvarač za guranje ili ako se vrata okreću pre sporo i ponovo aktivirajte ako želite. Možete lako montirati prednja vrata u desnom položaju, jer su šarke podesive u visini, dubini i širini. Šarke za umetanje mogu se montirati na vrata bez vijaka, a možete lako ukloniti vrata za čišćenje. 25-godišnja ograničena garancija. Pročitajte o pojmovima u ograničenoj garancijskoj brošuri. Kako želite da vaša kuhinja pogleda i radi? Da bi se dobio pravi tijek rada i efikasno korištenje prostora, šarke su važni detalji. Bez obzira na rješenja koja želite, imamo šarke koje odgovaraju. Detalji o proizvodu Ovaj zglob ima integrirani zaklopku, tako da se vrata polako, tiho i tiho zatvaraju. Lako možete deaktivirati zaklopku tipkom za prezentaciju, na primjer, ako želite koristiti otvarač ili ako se vrata okreću pre sporo i ponovo aktivirajte ako želite. Pročeta vrata možete lako montirati u desni položaj jer su šarke podesive u visini, dubini i širini. Šarke za umetanje mogu se montirati na vrata bez vijaka, a možete lako ukloniti vrata za čišćenje. 25-godišnja ograničena garancija. Pročitajte o pojmovima u ograničenoj garancijskoj brošuri. Materijali i čelik za njegu, nikl obrisani obrišite suhom krpom. Obrišite vodenom mekom krpom na vodu i blagim neabrazivnim deterdžentom ili sapunom, ako je potrebno. Mjerenja Ugar za otvaranje : 110 ° Količina paketa : 2 Pakov.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi

Imperial 32238 montaža gornjeg šarke
  • Novo
Ocjena proizvoda:

Imperial 32238 montaža gornjeg šarke

Pravi oem zamjenski dio Imperijalni pribor LLC nacionalni je distributer proizvoda za održavanje kvaliteta od 1958 Koristite originalne OEM dijelove za sigurnosnu pouzdanost i performanse..

KM 1.00
20 pari kuka za vrata crne japanske čelične 100mm
  • Novo
Ocjena proizvoda:

20 pari kuka za vrata crne japanske čelične 100mm

Čelični crni prah presvučen Crna Ormar, vrata, šupa ili vrata koriste Količina paketa : 20 pari (40 šarki) Čelični crni prah presvučen Crna Ormar, vrata, šupa ili vrata koriste...

KM 50.08