• Novo
Dneyint keramička pepeljara Početna Dnevna soba Desktop ličnosti Osovine vjetroottno pepeljara Europski luksuzni ukras za kućne ukrase Muškarci i žene Pokloni

Dneyint keramička pepeljara Početna Dnevna soba Desktop ličnosti Osovine vjetroottno pepeljara Europski

Buyers rating:
KM 33.75

Iznos

Utor za pepeljaru zaglavljen je čvrsto i bez trnja. I njegova tekstura je također vrlo nježna, debljina dizajna utora za univerzalnu kartu, reljefne obrasce pune slojeva . Podrška izvrsnom izradi, ovaj pepeljara je praktična, izdržljiva, lagana za čišćenje i velika kapaciteta . osnova je stabilna, Sa jednostavnim i izvrsnim uzorcima, koji mogu ukrasiti vašu radnu površinu . Ashtray je ugraviran izvrsnim uzorcima i podržava reljef, što je elegantno i živopisno, a može se lako koristiti u stvarnom životu . koristi se kao pepeljara ili kao poklon Pepeljara je prikladna za nošenje, pogodno za unutarnju upotrebu i zadržava tablicu i kat čist . utor za pepeljaru zaglavio se čvrsto i bez trnja. I njegova tekstura je također vrlo nježna, debljina dizajna utora za univerzalnu kartu, reljefne obrasce pune slojeva . Podrška izvrsnom izradi, ovaj pepeljara je praktična, izdržljiva, lagana za čišćenje i velika kapaciteta . osnova je stabilna, Sa jednostavnim i izvrsnim uzorcima, koji mogu ukrasiti vašu radnu površinu . Ashtray je ugraviran izvrsnim uzorcima i podržava reljef, što je elegantno i živopisno, a može se lako koristiti u stvarnom životu . koristi se kao pepeljara ili kao poklon Pepeljara je pogodna za nošenje, pogodno za unutrašnju upotrebu i zadržava tablicu i kat čist . Naziv proizvoda : Ashtrayproduct Materijal : Ceramika Pecifikacija : 15.5 * 7c Malplplicabilna Mjesta : Dom, Zatvoreni, Zaraštaj, bar, vrt, dnevni boravak, itd. Primjenjivi ljudi : muškarci i žene, pravnici, viši osoblje itd. Sadržaj paketa : 1 * pepeljara Prevencija : 1. Molimo provjerite veličinu i boju prije kupnje.2. Ovaj proizvod ne sadrži druge stavke osim proizvoda za ashtray.3. Imajte na umu da zbog različitih monitora može biti blage razlike u boji, molim vas, razumijete.4. Zbog nekih grešaka u ručnom mjerenju, molimo pogledajte stvarni proizvod, hvala.5. Ako pronađete bilo kakve probleme sa našim proizvodima, kontaktirajte nas putem e-maila, problem ćemo riješiti što prije.6. Dobrodošli na vaše dijeljenje i povratne informacije kako bismo vam mogli pružiti bolje proizvode i usluge. Ako imate bilo kakvih pitanja, pozdravite vas da nas kontaktirate putem e-maila. Naša misija je pružiti vam izvrsno iskustvo kupovine, pokušajte!.

Deklarisane karakteristike

15.5*7cm:
Applicable places:
office, home, indoor, party, bar, garden, living room, etc.
Applicable people:
men and women, lawyers, senior staff, etc.
Package content:
1*ashtray
prevention:
1. Please check the size and color before buying.:
2. This product contains no other items except the product ashtray.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand.:
4. Due to some errors in manual measurement, please refer to the actual product, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please contact us by email, we will solve the problem as soon as possible.:
6. Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services.:
If you have any questions, we welcome you to contact us via email. Our mission is to provide you with an excellent shopping experience, please try it! :

Srodni proizvodi