• Novo
Zhaolei Skladište za smeće Praktično zeleno mala desktop mini kreativna natkrivena kuhinja dnevni boravak Kan za smeće New Desktop

Zhaolei Skladište za smeće Praktično zeleno mala desktop mini kreativna natkrivena kuhinja dnevni boravak

Buyers rating:
KM 77.08

Iznos

Inovativni dizajn dvostruke barela : Desktop smeće može usvojiti novi dizajn i izgleda više personaliziranije. Može se koristiti kao savršen ukras za radnu površinu. Polica je dizajnirana sa strane za spremanje pribora, kozmetike, daljinskih upravljača itd., Koji mogu uštedjeti prostor za radnu površinu. Ugrađena kopča : Desktop smeće može imati ugrađeni poklopac i kopču, što može popraviti vreću za smeće, a ne smeće, učinkovito je da padne prilikom pomicanja. Trash može koristiti novu zaštitu od okoliša PP materijala koji je za okoliš i nema osebujan miris. Bacite smeće povoljno i brzo u bilo kojem trenutku i bilo gdje. Upotreba više scene : Naš spremište može se smjestiti u kuhinju, dnevni boravak, ured, spavaću sobu itd. Ne samo da se ne koristi kao kantu za smeće, ali može se koristiti i za pohranu nekih malih predmeta koji su više -Purpose. Inovativni dizajn dvostruke barela : Desktop smeće može usvojiti novi dizajn i izgleda više personaliziranije. Može se koristiti kao savršen ukras za radnu površinu. Polica je dizajnirana sa strane za spremanje pribora, kozmetike, daljinskih upravljača itd., Koji mogu uštedjeti prostor za radnu površinu. Ugrađena kopča : Desktop smeće može imati ugrađeni poklopac i kopču, što može popraviti vreću za smeće, a ne smeće, učinkovito je da padne prilikom pomicanja. Trash može koristiti novu zaštitu od okoliša PP materijala koji je za okoliš i nema osebujan miris. Bacite smeće povoljno i brzo u bilo kojem trenutku i bilo gdje. Upotreba više scene : Naš spremište može se smjestiti u kuhinju, dnevni boravak, ured, spavaću sobu itd. Ne samo da se ne koristi kao kantu za smeće, ali može se koristiti i za pohranu nekih malih predmeta koji su više -Purpose. Specifikacija : Materijal : PPSIZE : Oko 21 * 13 * 14cm / 8,19 * 5,07 * 5.46 Inweight : Oko 300 GColor : tamnozelarni dizajn dvostrukog barela : Desktop smeće može usvojiti novi dizajn i izgleda više personaliziranih. Može se koristiti kao savršena ukras za radnu površinu. Poklopac i kopča, koji mogu popraviti vreću za smeće i ne može se, učinkovito popraviti, učinkovito je da padne prilikom selidbe. Može koristiti novu zaštitu od zaštite od okoliša PP materijala za zaštitu okoliša i nema osebujan miris. Bacite smeće povoljno i brzo i bilo kada i bilo gdje.Multi-scena : Naš zaslon može biti smješten u kuhinju, dnevni boravak, ured, spavaću sobu itd. Koristi se za pohranu nekih malih predmeta, koji su višenamjenski. Lista pakiranja : 1 * Desktop smeće : Zbog efekata osvetljenja i uglova pucanja, u proizvodu postoji boja, molim vas, razumete.due za ručno merenje, postoji tolerancija u veličini proizvoda.Na : Različita rasvjeta i monitori mogu prouzrokovati boju predmeta na slici malo drugačija od stvarnog predmeta. Tolerancija mjerenja je +/- 1-3 cm.

Deklarisane karakteristike

Material:
pp
Size:
about 21*13*14cm/8.19*5.07*5.46in
Weight:
about 300g
Color:
dark green
Innovative Double-Barrel Design:
The desktop trash can adopts a new design and looks more personalized. It can be used as a perfect decoration for the desktop .
An shelf is designed on side to store stationery, cosmetics, remote controls, etc., which can save desktop space.:
Built-In Buckle:
The desktop trash can has a built-in cover and buckle, which can fix the trash bag and trash can, effectively it from falling when moving.
trash can uses new environmental protection PP material that is to the environment and has no peculiar smell. throw away garbage conveniently and quickly anytime and anywhere.:
Multi-Scene Use:
Our storage bin can be placed in the kitchen, living room, office, bedroom, etc. Not only can it be used as the trash bin, but it can also be used to store some small objects, which is multi-purpose.
Packing List:
1*Desktop Trash Can:
Note:
Due to the lighting effects and shooting angles, there is color difference in the product, please understand.:
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size.:
Note:
Different lighting and monitors may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the actual item. Measurement tolerance is +/- 1-3 cm.

Srodni proizvodi