• Novo
Drvena drška za čišćenje metla 14 Meka četkica za čišćenje za čišćenje kućica, kauč, odjeća, automobil, namještaj, crtež, kamin, brojač, koža, TV itd.

Drvena drška za čišćenje metla 14 Meka četkica za čišćenje za čišćenje kućica, kauč, odjeća, automobil,

Buyers rating:
KM 2.67

Iznos

【Materijal】 Drvena drška je perforirana i implantirana sa 5 redova mekane kose vlakana, koja je meka i izdržljiva. Čekinje su debele i teške, a nije lako izgubiti kosu. Tamne smeđe čekinje su otporne na prljavštinu, bez mirisa i mogu se oprati. Udobna drška izrađena je od prirodnog drveta, što je ugodno za držanje. Na kraju ručke postoji vrpca, što je lako pohraniti nakon upotrebe. 【Boja i veličina】 Smeđe čekinje i drvena drška, Veličina : 14.4 "x8" x2.7 "(L x Š x V). Jednostavno čišćenje】 Operite čekinje sapunom i vodom, držite se energično napolju, držite se, držite se, držite se, visi, Uvijek ga objesite kako bi se izbjeglo deformacija čekinja. 【Funkcija】 izdržljiva, višenamjenska četka za uklanjanje prašine, zbog odabrane PP svile, kvalitetne i balansne čekinje, može brzo ukloniti prašinu i malo smeće na površini objekata, mogu biti koristi se u više navrata. Koristite kao četkica za namještaj, šalter, crtanje, četkica za krevet, četkica za prašinu automobila, četkica za prašinu automobila, četkica za kamin i ostalo četkice za čišćenje namještaja】 Usluga nakon prodaje】 Uložili smo mnogo napora u kvalitetu našeg kvaliteta Proizvodi, svaka četkica pažljivo se pregleda i testira kako bi se osiguralo da će vam biti impresioniran visokim kvalitetom naših proizvoda, tako da nudimo bezuvjetnu garanciju za povrat novca. 【Materijal】 Drvena drška je perforirana i implantirana sa 5 redaka od vlakana meka Kosa, koja je meka i izdržljiva. Čekinje su debele i teške, a ne lako gube kosu. Tamne smeđe čekinje su otporne na prljavštinu, bez mirisa i mogu se oprati. Udobna drška izrađena je od prirodnog drveta, što je ugodno za držanje. Na kraju ručke postoji vrpca, što je lako pohraniti nakon upotrebe. 【Boja i veličina】 Smeđe čekinje i drvena drška, Veličina : 14.4 "x8" x2.7 "(L x Š x V). Jednostavno čišćenje】 Operite čekinje sapunom i vodom, držite se energično napolju, držite se, držite se, držite se, visi, Uvijek ga objesite kako bi se izbjeglo deformacija čekinja. 【Funkcija】 izdržljiva, višenamjenska četka za uklanjanje prašine, zbog odabrane PP svile, kvalitetne i balansne čekinje, može brzo ukloniti prašinu i malo smeće na površini objekata, mogu biti koristi se u više navrata. Koristite kao četkica za namještaj, šalter, crtanje, četkica za krevet, četkica za prašinu automobila, četkica za prašinu automobila, četkica za kamin i ostalo četkice za čišćenje namještaja】 Usluga nakon prodaje】 Uložili smo mnogo napora u kvalitetu našeg kvaliteta Proizvodi, svaka četkica pažljivo se pregleda i testira kako bi se osiguralo da će vam biti impresioniran visokim kvalitetom naših proizvoda, tako da nudimo bezuslovnu garanciju za povrat novca. Četkica za čišćenje metle drvene ručke 14.4 "Meka četkica za čišćenje kućica za čišćenje prašine za čišćenje kućne prašine, kauč , Odjeća, automobil, namještaj, crtež, kamin, brojač, koža, TV itd.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi

Profesor Amos 'Tampico četkica sa 48 Drveni stup
  • Novo
Ocjena proizvoda:

Profesor Amos 'Tampico četkica sa 48 Drveni stup

8 "Glava četke, 48" pol Porozna vlakna apsorbiraju vodu i rade vlažne ili suve Agresivniji od najlona ili konjske dlake Koristi se za uklanjanje površinskih čestica i oznaka alata, praš

KM 7.50